Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Schnabel Medisch

fabrieksagent van medische instrumenten en benodigdhedenHet Vossenland 6
7984NK Dieverbrug

Telefoon:

0521-594850

Fax:

0521-594851

E-mail:

Website:

http://www.schnabel.nl

KvK:

31028708

Specialiteiten:
Sinds 1948 is Schnabel de fabrieksagent en vertegenwoordiger van toonaangevende fabrikanten zoals Heine Optotechnik, Melag, Promotal, Luxo en Provita.

Bedrijfsomschrijving:
Als Nederlands fabriekskantoor van bekende merken zoals Heine en Melag bent u bij Schnabel aan het juiste adres voor goede productinformatie en een vakkundig advies als het gaat om medische instrumenten en benodigdheden.

De producten worden geleverd aan een uitgebreid dealernetwerk van groothandels, detailhandelaren en winkels, welke op hun beurt de producten door heel Nederland aan de ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, artsen en andere eindgebruikers leveren.

Als u op zoek bent naar een verkooppunt dan kunt u altijd contact opnemen.

Social Media

Schnabel Medisch heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.